Saltar al contenido

septiembre 30, 2012

Veïnat i comerciants del Cabanyal-Canyamelar

Davant la degradació a què ha arribat el nostre barri i la situació econòmica actual, les diverses organitzacions socials, hem acordat deixar al marge les diferències i obrir un procés de diàleg que permeta consensuar punts de trobada que ajuden a la seua recuperació, no permetent que les diferents postures sobre el projecte municipal ens dividisquen, i a fi d’aconseguir entre tots, les millors condicions possibles per a afrontar el futur d’aquest barri i el dels seus veïns.

  • LUITAR CONTRA L’EXISTÈNCIA DE FOCUS DELICTIUS EN EL BARRI
  • POSAR PUNT FINAL A LA DEGRADACIÓ URBANÍSTICA I SOCIAL
  • POSAR EN MARXA UN PLA DE REHABILITACIÓ DE VIVENDES
  • POSAR EN MARXA UN PLA PER A DINAMITZAR, REGENERAR I POTENCIAR EL COMERÇ DEL BARRI

Acudeix a l’assemblea unitària que hem convocat el dimecres 3 d’octubre, a l’Ateneu Marítim a les 19:30. T’informarem dels acords aconseguits, de les entitats del barri que ens recolzen i decidirem entre tots que accions posem en marxa per a aconseguir la recuperació del nostre barri.

 

És una convocatòria conjunta que fem:

L´Associació de Comerciants, Industrials i Professionals del Marítim (ACIPMAR)

La Plataforma Salvem El Cabanyal.

L´Associació de Veïns “SÍ VOLEM”.

L´Associació de Veïns i Veïnes Cabanyal-Canyamelar.

 

 Regenerar, Revitalitzar, Rehabilitar, Recuperar

El Cabanyal-Canyamelar

Junts podem, i ho volem ja.
2 comentarios leave one →
  1. albert permalink
    octubre 2, 2012 8:35 pm

    Cabanyal portes obertes. Obertes ¿per a qui ? Benvinguts al paradís- Cabanyal íntim

    Els focus de marginalitat es produeixen allà on hi ha la possibilitat i l’ oportunitat de gaudir de serveis gratis ,al Cabanyal fixeu-vos que allà on hi ha marginalitat es per que el
    personal ho troba quasi tot o tot gratis ,la llum ,l’ aigua ,la vivenda l’ aparcament ,el poder emmagatzemar allò que recull pels contenidors després es pot vendre o canviar.
    Al meu entendre si del Cabanyal desaparegueren tots aquest serveis que els deixem a l’ abast de la mà de qualsevol ,la marginalitat minvaria.
    Iberdrola ,a instancies de l’ ajuntament amb un tornavís i unes alicates en mitja hora deixava tots aquells conductors que porten tensió sense ella.
    L’ ajuntament a les cases que son de la seva propietat ho te fàcil :retirar les connexions elèctriques fraudulentes ,enderrocar els tabics interiors de les vivendes i als pisos alts enderrocar els primers trams de la escala
    ¿ Son inversions molt elevades ? Tot açò en tres hores ho tenen fet tant Iberdrola com l’ ajuntament.Recorrer a la via judicial es més car amb temps i diners.
    Ah les patrulles de les policies -local i nacional- deuen de tindre problemes en la vista per que cada día s’ okupen vivendes i ací no canvia res.Ni tan sols s’ adonen de que es ven droga.
    El Cabanyal sols obri les portes als marginals, a la xatarra i al fem als «okupes» i als compradors de droga.Els qui venen a veure els espectacles i jornades de portes obertes se’ n van a dinar als seus barris i ací ens quedem amb el marró.
    Els incendis cremen a l’estiu, però s’han de començar a apagar ja a l’hivern”

  2. albert permalink
    octubre 2, 2012 8:41 pm

    Iberdrola es l’ única que pot col.laborar a que la marginalitat es reduesca.Iberdrola practica la caritat ,vegeu que es el que ha pasat al Bloc dels portuaris ,allí no hi ha cap vivenda que estiga donada d’ alta,el mateix pasa a les «Casitas Rosa».El cabanyal-canyamelar porta el mateix camí.Cabanyal Portes Obertes-Cabanyal t’ estime viu i sencer,frases que suscriuen els marginals i okupes,per que els demés haurem de fotre al camp si la situació no s’ arregla

Deja un comentario